Een tweede leven bij Vintage 4 me

Wie heeft dat niet, wat spulletjes die er nog netjes uit zien maar niet meer gebruikt worden. Zonde om weg te gooien maar eigenlijk staat het wel in de weg. Bij Vintage 4 me hebben ze daar de oplossing voor. In de Jan van Gentstraat 110 in Badhoevedorp weten ze wel raad met deze spullen. Al enige maanden is Vintage 4 me al actief en blijkt een enorm succes te zijn. Steeds meer mensen komen spullen inleveren en steeds meer weten inmiddels dat er voor weinig geld erg leuke en mooie spullen te koop zijn bij dit bedrijf.

vintage4meU levert ze in aan de Jan van Gentstraat of de spullen worden bij u opgehaald, daarna wordt gekeken of deze spullen in aanmerking komen voor een 2e leven, waarna ze verkocht zullen worden in de winkel. Zo kunt u onder andere hele inboedels, meubels, servies, kleding, wit- en bruin goed, accessoires, computers enz enz bij Vintage 4 me inleveren. Het is mogelijk om uw spullen in consignatie aan te bieden. Vintage 4 me zal dan proberen uw spullen voor een vooraf afgesproken prijs voor u te verkopen.

Degene die al jaren op zoek waren naar die aparte tafel of zo’n mooie klassieke kledingkast kunnen komen neuzen, elke dag komen er wel nieuwe spullen bij en is het de moeite om regelmatig eens binnen te lopen als u naar iets specifieks opzoek bent, of om zo maar even rond te kijken. U bent altijd welkom. Ook kunt u een “zoek” opdracht opgeven, Vintage 4 me gaat dan opzoek naar het product dat u graag wilt hebben, zodra zij dit gevonden hebben laten ze het u weten en kunt u het kopen.

Als u zelf niet in staat bent om uw huis te ontruimen, bijvoorbeeld als een huurhuis achterlaat, kunt u dat ook door Vintage 4 me laten doen. Zij halen dan alle bruikbare goederen op en indien u dat wenst kunnen zij oud tapijt, lambrisering, oude schrootjes en dergelijke voor u afvoeren. Daarnaast kunnen kleine reparaties, zoals bijvoorbeeld kleine gaatjes in de muren, uitgevoerd worden, zodat het huis weer in nette originele staat opgeleverd kan worden. Wij komen vrijblijvend bij u langs om alles door te nemen en een passende offerte te doen.

U kunt dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur, behalve zondags, langskomen in de Jan van Gentstraat 110 in Badhoevedorp. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen:  020 6595089, 06 21916147 of 06 51842408. Eventueel kunt u ook ’s avond met ons afspreken.

Geplaatst in Geen categorie.