Dubbel Hoera!, voor de lekkerste winkel van Badhoevedorp

De Chocolade Apotheek wordt twee jaar

Badhoevedorp. “We willen niet alleen de lekkerste winkel zijn, maar ook de gezelligste “, zegt Diny Verhoef. “En dus viert De Chocolade Apotheek haar tweede verjaardag met een feestje dat draait om lekker en gezellig.”

Anja Maas

Zaterdag 27 oktober aanstaande is het zover. Dan mag het team van De Chocolade Apotheek  symbolisch twee kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart. “Symbolisch, want die taart staat er niet echt”, vertelt Diny Verhoef. “Dan zou er te weinig ruimte overblijven om onze andere feestelijkheden ruim baan te geven. En dat verdienen ze beslist. Overigens, onze echte verjaardag valt op  28 oktober. Maar dat is dit jaar op zondag, dus dan is vieren op de zaterdag daarvoor een logische keuze.”

Gezichtsmasker

Wie zaterdag binnenloopt bij de vrolijke – in roze uitgevoerde – winkel aan het Lorentzplein, zal zien dat het dan extra aantrekkelijk is om een keuze te maken uit het royale assortiment bonbons: de gehele dag dag zorgen voor sfeervolle muzikale  omlijsting. Hoe precies? Met een voorproefje op de komende feestperiode zeg ik: dat wordt een surprise. Dus gewoon  even bij ons langs geldt een speciale – en extra voordelige – verjaardagprijs. “En”, aldus Diny Verhoef, “wie moeite heeft met kiezen, kan de hele dag gratis proeven. Dan weet je zeker dat je met een lekkere feestelijke doos naar huis gaat. Bij een feestje hoort muziek, en dat betekent  dat we de hele komen. Tussen 11.00 en 16.00 uur merk je het vanzelf.”

Wil je even iets heel anders, dan kun je je tijdens het verjaardagsfeestje van de Chocolade Apotheek trakteren op een chocolade-gezichtsmasker. “Daarvoor staat een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste klaar. Zij laat je dankzij chocolade extra lief  zijn voor je huid. En wees niet bang, zij heeft het juiste materiaal bij zich om je  deskundig af te schminken. Chocolade is uitstekend voor je huid, de ingrediënten zorgen dat rimpels en vermoeidheid helemaal wegtrekken. Misschien nog niet zo algemeen bekend, maar we laten het graag eens zien.”

 Plannen

Diny Verhoef wil deze gelegenheid gebruiken  om iedereen te bedanken, die zich heeft ingezet om haar en haar winkel te helpen, toen ze een aantal maanden geleden wegens ziekte niet beschikbaar was. “Dat we dit feestje vieren, dank ik aan alle hulp die er toen geweest is. Daar ben ik erg blij mee. En dat mag best nog eens gezegd. Ik ben er weer helemaal bovenop en daarom kijk ik met de Chocolade Apotheek graag naar de toekomst. Er zijn plannen om de winkel uit te breiden en die hoop ik binnen afzienbare tijd te realiseren. Hoe en wat? Dat staat nog niet vast. Het accent ligt  op het aanbieden van nog meer gezelligheid. Ons terras buiten heeft al vaste fans, we willen proberen ook binnen plek te maken voor leuke zitjes voor een kopje koffie mét.” Voorlopig is het nog niet zover en maakt Diny met haar team plaats voor de leuke, originele chocolade-artikelen die horen bij de decembermaand. “Chocolade letters, natuurlijk. En denk eens aan een originele chocolade-schoen en al het andere sint-lekkers. En we hebben nu ook banket en speculaas, sint-toppers bij uitstek, in ons assortiment opgenomen! De Chocolade Apotheek hoort er op 5 december helemaal bij, toch? En zijn con-cullega  Kerstman is ook welkom. Want: Liefde houdt de wereld draaiende, maar chocolade maakt de rit de moeite waard! Zeker aan het einde van het jaar!”

Chocolade Apotheek, Lorentzplein 49, 1171 BB Badhoevedorp, tel. 020-8224345

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *