Donald Nolet wint Gouden Strop 2014

Plaats delict: Boekhandel Jaspers

Juni is traditioneel de maand waarin thrillers en spannende boeken centraal staan in de boekhandel. De maand van het Spannende Boek werd bij Boekhandel Jaspers geopend door voormalig hoofdcommissaris Joop van Riessen. Op zaterdag 31 mei signeerde de auteur zijn nieuwe boek Gijzeling in de Jordaan en zijn biografie In naam der wet, Veertig jaar bij de Amsterdamse politie.

Boekhandel Jaspers Eind mei worden de jaarlijkse thrillerprijzen uitgereikt. Donald Nolet ontving voor zijn debuut
Versleuteld zowel de Schaduwprijs voor het beste spannende debuut als de Gouden Strop voor de beste Nederlandse thriller. Daarmee was hij gevestigde namen als Thomas Ross, Esther Verhoef en Corine Hartman de baas. Bij Boekhandel Jaspers is Versleuteld al maandenlang een aanrader in de categorie ‘Onze Keus’. Daarom is Donald Nolet komende zaterdag te gast bij Boekhandel Jaspers om zijn prijswinnende boek te signeren. Sjoerd Agterhof noemt Versleuteld: ‘Een boek dat aan alle kanten kwaliteit en vakmanschap ademt, het is een geloofwaardig, spannend en prettig leesbaar boek met een spetterende finale in Buenos Aires’. U kunt de auteur ontmoeten van 14:00 tot 16:00 uur. Een gesigneerd boek met een persoonlijke boodschap is Natuurlijk een leuk cadeau voor vaderdag (15 juni).
Tijdens de Maand van het Spannende Boek krijgen boekenkopers bij besteding van ten minste € 12,50 aan boeken de nieuwe thriller van Tess Gerritsen Incendio cadeau. Maar dat is niet alles, in juni zijn er tal van acties rond thrillers en detectives. De nieuwste boeken van Saskia Noort, Elizabeth George en John Grisham kosten tijdelijk maar € 15,-. Allemaal heerlijke vakantieboeken.

Boekhandel Jaspers, Sloterweg 95 Badhoevedorp.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *