De Sint gaat naar Jaspers boekhandel

Hulpsinterklazen weten in Badhoevedorp wel waar ze terecht kunnen voor leuke Sinterklaascadeaus. Bij Boekhandel Jaspers hebben ze een echte ouderwetse Sinterklaasetalage ingericht. Alle cadeaus worden ingepakt in het leukste Sinterklaaspapier dat de boekhandel heeft kunnen vinden. Sjoerd Agterhof ‘We waren blij verrast toen afgelopen week in een item van De Wereld Draait Door ons Sintpapier werd geshowd als leuk modern Sintpapier. We maken er altijd veel werk van om cadeaupapier te selecteren, dus we waren trots dat onze papiertjes er zo uitspringen! Op dit moment hebben we zelfs 12 verschillende rollen hangen’.

Leuke cadeauideeen hebben de medewerkers van Boekhandel Jaspers ook genoeg. Speciaal voor de feestdagen zijn er leuke prijsacties. Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss, een van de favorieten van de winkelmedewerkers, kost tijdelijk geen € 13,95 maar € 10,-. Het is een Roald Dahl- achtig verhaal voor meiden vanaf een jaar of 9. Voor oudere kinderen is het eerste deel van de Gone-serie; Verlaten in de aanbieding voor € 12,50 i.p.v. € 19,95.

Naast de boeken is er ook een grote collectie agenda’s en kalenders. Vooral de scheurkalenders zijn een gewild Sinterklaascadeau. Het hipste cadeauidee is het TabCoosh iPadkussen. Een soort poef waar je je iPad in kan schuiven waardoor je hem overal neer kan zetten, op je schoot op tafel of in bed! ‘De TabCoosh is afgelopen week te zien geweest bij RTL  LifestyleXperience en sinds dien loopt het storm. Zowel via onze webwinkel Designleder.nl als in de winkel’, aldus Sjoerd.

U vindt boekhandel Jaspers aan de Sloterweg 95 te Badhoevedorp.

 

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *