De Ommekeer hof leverancier van de Sint

De Ommekeer uit Badhoevedorp is een winkel vol speelgoed. Geen gewoon speelgoed, maar bijzonder speelgoed van hout en andere natuurlijke materialen. Naast vele soorten speelgoed is er ook een enorm assortiment boeken, spellen, poppen enz.

Inmiddels bestaan zij twintig jaar en een waar begrip in de Haarlemmermeer, Amsterdam en omstreken. Kort geleden organiseerde de Ommekeer een spellendag en een Kapla bouwdag speciaal om kinderen vertrouwd te maken met dit leuke speelgoed. Kapla speelgoed bestaat uit blokjes die allemaal even groot zijn, rechthoekig van vorm en in negen verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de unieke afmeting kun je er oneindig veel verschillende bouwwerken mee maken. Kinderen kunnen er de mooiste objecten mee maken, dit speelgoed verveelt nooit en is geschikt voor elke leeftijd.

Juist voor de Sint is het bij de Ommekeer gezellig en fijn winkelen. Waar altijd wel een leuk cadeautje in elke prijsklasse te vinden is. Kunt u het niet vinden dan is het ook wel prettig te weten dat u hier ook een goed en eerlijk advies krijgt en is het artikel niet op voorraad dan kan dit altijd en snel besteld worden, zodat u het voor pakjes avond nog in huis hebt.

Speciaal voor de Sint en hulp-Pieten zijn er de komende weken extra openingstijden en koopavonden:

Geopend van 9.00 tot 17.30 uur ook op maandag 24 november en maandag 1 december en de extra koopavonden doorlopend tot 21.00 uur zijn op donderdag 27 november en dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 december.

De Ommekeer is gevestigd aan de Badhoevelaan 31 in Badhoevedorp. Telefoon 020 -6598477, email info@ommekeerspeelgoed.nl. Voor meer info kunt u ook op www.ommekeerspeelgoed.nl terecht.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *