De Ommekeer 20 jarig bestaan

Dit jaar bestaat de Ommekeer, een winkel vol speelgoed en boeken, 20 jaar.

De twee harten achter deze winkel zijn Jaap en Carla. Zij  besloten om naast hun ‘gewone’ kortingsacties die elke maand worden gegeven voor het twintig jarig bestaan een extra activiteit te organiseren: namelijk, een feestje.

de Ommekeer 20 jaar

de Ommekeer 20 jaar

Afgelopen zaterdag vond het 20e verjaardagsfeestje van de Ommekeer plaats. Van een draaimolen tot een ijscokraam waren niet te missen. Ook was er een grote trampoline waar de kinderen, die dit bijzondere feestje kwamen bezoeken, op konden spelen. Het was er gezellig druk, veel mensen uit Badhoevedorp maar natuurlijk ook veel kinderen en ouders uit omstreken.

Ook kon je de winkel bezoeken en een cadeautje kopen wat speciaal was, een cadeautje wat je alleen hier kan vinden. Om 16.00 uur kwamen er genodigde gasten. Mensen die de Ommekeer in die 20 jaar allemaal hadden gesteund. Tot grote verbazing van Jaap en Carla namen de genodigden heel veel geschenken mee. Veel mooie bloemen, met hartverwarmende kaartjes. Niet zo maar geschenken, maar geschenken met een boodschap, een boodschap voor Jaap en Carla, een boodschap over de Ommekeer. Het waren reacties hoe zij, hun zaak runde, hoe zij hun klanten behandelden. Je kwam er nooit om zo maar een cadeautje te kopen. Je kwam er met een doel. En wat dat doel of welk excuus dat dan ook was, je kon het altijd even kwijt bij Jaap en Carla zij gingen dan op zoek met jou een geschikt cadeautje te vinden.

Wat ik zelf maar ook vele andere bezoekers van de Ommekeer als gevoel hebben wanneer zij hier binnen komen is dat dit geen standaard winkel is, het is dat stukje persoonlijkheid, toch net een stukje meer contact met ons, de klanten.

Hoewel je je zelf meer een gast voelt dan een klant als je naar de Ommekeer gaat. Jaap en Carla hebben als doel, om producten te verkopen, die mensen vermaken maar ook die mensen helpen. Zo hebben ze dysclectie boekjes voor kinderen om het lezen toch leuk te maken. Ook hebben ze iets nieuws: ‘Kinetic Sand’ magisch zand dat beweegt. Zand dat alleen plakt aan zich zelf en je makkelijk kunt opruimen. Voor jong tot oud erg rustgevend, vermakend en uitstekend geschikt voor de ontwikkeling van de motoriek. Maar natuurlijk verkopen ze ook veel mooie attracties voor kinderen van hout, dat ze zelf met liefde hebben gemaakt. De ommekeer, een mooie winkel die niet standaard is. Een winkel met een boodschap. Een boodschap al 20 jaar lang. Volwassenen, ouderen, jongeren, mensen met een beperking, je kan het zo gek niet verzinnen. helpen, en enthousiast maken, dat is waar voor Jaap en Carla het doen.

U vindt de Ommekeer aan de Badhoevelaan 31 te Badhoevedorp. Telefoon: 020 659 8477, email: info@ommekeerspeelgoed.nl, www.ommekeerspeelgoed.nl.

 

 

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *