Dansschool Ponne’s Dancety naar China

De meiden van drievoudig Nederlandse Kampioen Hip Hop: Dancety lagen op diverse plekken van deze aarde te genieten van hun welverdiende rust. Zij hadden immers hard geknokt voor de prolongatie van hun Nederlandse titel en waren daarnaast ook nog eens op de 4de plaats geëindigd bij het Europees Kampioenschap. De rust werd echter stevig onderbroken door een uitnodiging van de World Dancesport Federation (WDSF) om als enig Nederlands (IDO) Hip Hop team deel te nemen aan de Wereld Dancesport Games welke van 16 tot 20 september in Kaohsiung (Chinees Taipei) zal plaatsvinden. De dansmeiden gingen volledig uit hun dak en besloten direct Jaaaaaaaa !!!  te zeggen.

Ponne

Ponne

De Wereld Dancesport Games worden beschouwd als de Olympische spelen voor dansers met deelnemers en dansstijlen uit alle hoeken van de wereld. Het is dan ook een grote eer en een geweldig ervaring dat Dancety voor  de Hip Hop categorie  is uitgekozen.  Een keuze die alles te maken heeft met  hun internationale resultaten de van de afgelopen jaren. Naast dit Nederlandse team  reist er ook nog een tweetal solo en een battle danser uit Nederland mee naar Kaohsiung. Waarmee het internationale succes van de Nederlandse IDO dansers nog weer eens wordt bevestigd.

Er zijn ieder jaar wedstrijden in het buitenland waar Ponne dansers aan deelnemen maar ook bij Dansschool Ponne stonden ze wel even te duizelen van een uitnodiging uit China.

15 september vertrekken ze.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *