Breidemonstratie bij Boekhandel Jaspers

Wegens het succes van eerdereĀ  breidemonstraties bij Boekhandel Jaspers in Badhoevedorp komt Wieke van Keulen zaterdag 11 mei opnieuw een demonstratie geven. Vanaf 13:00 tot 16:00 uur is Wieke bij Jaspers aanwezig om te laten zien wat je allemaal kan maken met de breiboeken van de Scandinavische designers Arne & Carlos. Wieke kan u adviseren met uw breiproblemen en vindt het ook heel leuk om met anderen ervaringen uit te wisselen. In het dagelijks leven schrijft ze een populaire blog op internet over breien. Haar blog wordt dagelijks gelezen wordt door meer dan 1500 liefhebbers. De blog van Wieke is te vinden opĀ  http://wiekevankeulen.blogspot.com/ .

Het nieuwe boek van Arne en Carlos is getiteld Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten. Dit vrolijke breiboek brengt de lente bij je in huis. Van onderzetters in de vorm van vlinders en buitenkussens met bloemenprints, tot grotere projecten zoals een multifunctioneel granny squares-plaid. Dit boek biedt een prachtige verzameling van brei-items, inclusief uitleg en sfeervolle fotografie. Gooi de ramen open, snuif de lentelucht op en neem de breinaalden mee naar buiten!

Arne & Carlos zijn bekend geworden met hun eerste twee boeken Kerstballen breien met Arne & Carlos en Arne & Carlos op hun paasbest. Breien is weer helemaal hip, komt u zaterdag gerust langs bij Boekhandel Jaspers en laat u inspireren!

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *