Boekhandel Jaspers pakt flink uit tijdens de jaarmarkt

Braderie Badhoevedorp

Het schoolseizoen gaat spetterend van start bij Boekhandel Jaspers. Op de jaarmarkt krijgen scholieren een gratis set Stabilo markers ter waarde van € 6,99 cadeau bij aankoop van een nieuwe schoolagenda voor 2014 – 2015. Er is keuze uit tientallen verschillende schoolagenda’s, want ze worden op de braderie voor het eerst verkocht. Daarnaast speelt de boekhandel ook in op de rage van dit moment. Alle band-it elastiekjes zijn 5 halen 4 betalen, net als de rekbare boekenkaften van Dresz.

Maar denkt u ook vast aan vaderdag tijdens de jaarmarkt. Jaspers biedt 4 modellen (laptop)tassen van Castelijn & Beerens aan van € 229,95 voor € 99,95. Een unieke kans voor iedereen die altijd al eens een mooie leren Castelijn & Beerens tas heeft willen hebben. Jarenlang heeft de boekhandel op de braderie pennen gegraveerd. Dit jaar bieden ze een chroom kleurige styluspen van Franklin Covey aan van € 9,95 voor € 6,95 met gratis gravering een een mooie cadeauverpakking.

Naast het personeel van Boekhandel Jaspers kunt u op de braderie vanaf 14:00 uur bestsellerauteur Thomas van Aalten aantreffen. Als huisauteur signeert hij zijn familiegeschiedenis Leeuwenstrijd, dat in maart door het De Wereld Draait Door boekenpanel werd verkozen tot maandboek. Leeuwenstrijd is een geweldige roman over vier generaties. Het boek is zeer beeldend geschreven en geeft een prachtig tijdsbeeld van de afgelopen decennia.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *