Bijna glasvezel in Badhoevedorp en Lijnden

Inschrijftermijn verlengd tot 15 december.

 18 november 2013, Badhoevedorp – Badhoevedorp en Lijnden zijn er bijna. Maar nog niet helemaal. Omdat de benodigde 30 procent nog niet is bereikt, heeft Reggefiber de inschrijftermijn voor glasvezel verlengd tot 15 december.

 

Laatste kans.

De wereld digitaliseert in hoog tempo. Diensten als Netflix en social media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en ook zorg op afstand krijgt steeds meer voet aan de grond. Hoofddorp, Vijfhuizen en De Aker in Amsterdam hebben al vol overtuiging gekozen voor de snelheid, stabiliteit en enorme capaciteit van het glasvezelnetwerk om zo voorbereid te zijn op de nieuwe onlinewereld. Inwoners van Badhoevedorp en Lijnden hebben nog tot 15 december de kans om een keuze te maken uit de abonnementen voor tv, internet en telefonie van Fype, Helden Van Nu, KPN, Scarlet, Solcon, Tele2, Telfort, Trined, Vodafone en XS4ALL.

José Trigo Gómez, salesmanager bij Reggefiber, hoopt dat Badhoevedorp en Lijnden alsnog kiezen voor glasvezel: “Met glasvezel ben je verzekerd van maximale keuzevrijheid en krijg je bovendien een eigen glasvezelverbinding die niet met de wijk gedeeld hoeft te worden. Bovendien is de up- en download met glasvezel even hoog. Tegenwoordig versturen en ontvangen we dagelijks enorme hoeveelheden data, dit volume zal in de toekomst alleen maar toenemen. Het glasvezelnetwerk heeft zoveel capaciteit dat het meer dan voldoende ruimte biedt voor deze groei.”

Kiezen voor glasvezel.

Voor meer informatie over de vele voordelen van glasvezel en het aanbod van de serviceproviders kan iedereen terecht in de glasvezelwinkel. De medewerkers van Reggefiber staan daar klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook kan men er terecht voor een persoonlijk advies en het afsluiten van een glasvezelabonnement. De glasvezelwinkel is gevestigd aan de Zeemanlaan 4 in Badhoevedorp.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *