Barnhoorn Vermeer makelaars Klaverbladtoernooi stralend van start

Bij Tennisvereniging Badhoevedorp is afgelopen zaterdag, 6 juli, de 35ste editie van het Barnhoorn Vermeer makelaars Klaverbladtoernooi van start gegaan. Het open tennistoernooi is al jaren één van de meest vooraanstaande tennistoernooien in de regio en staat garant voor hoogstaand tennis, entertainment en gezelligheid. Traditiegetrouw heeft de organisatie voor de aankleding en sfeer weer voor een passend thema gekozen. Het Klaverbladtoernooi viert dit jaar haar zevende lustrum. Een mooi moment om terug te gaan in de tijd met ‘Tennisclassics, terug in de tijd’. Kom je als bezoeker het tennispark aan de Snelliuslaan 41 oplopen, dan waan je je direct in grand-slam sferen met afbeeldingen van vele tennislegendes. Het park is geheel aangekleed in jaren zeventig-stijl om zodoende de sfeer te creëren van de eerste editie van het toernooi, 35 jaar geleden.

Gedurende de week worden ruim 600 partijen gespeeld in diverse categorieën enkel- en dubbelspelen.  In de hoogste categorieën zijn ook dit jaar veel namen van sterke spelers en favorieten te vinden, waardoor elke dag spannende en spectaculaire partijen te zien zijn. De wedstrijden starten doordeweeks om  17.30 uur en in het weekend vanaf 09.00 uur.

De eerste wedstrijden zijn afgelopen zaterdagochtend van start gegaan. Onder een stralende zon zijn op de eerste speeldag al tientallen partijen gespeeld. De regenleed die de afgelopen jaren tijdens het toernooi parten speelde werd snel vergeten en er werd op en rondom de banen genoten van het tennis en de gezelligheid.

De officiële opening van het toernooi was traditiegetrouw op zondag, tijdens de sponsorborrel.  Diana Barnhoorn, hoofdsponsor van het toernooi, sprak de genodigden toe. Met trots vertelde ze dat het alweer het vijfde jaar is dat Barnhoorn Vermeer makelaars haar naam aan het toernooi verbindt, en ze bedankte het team vrijwilligers dat vol overgave dit bijzondere toernooi weer gestalte heeft gegeven.

Op www.klaverbladtoernooi.nl staat  alle wedstrijdinformatie, de speelschema’s en wordt dagelijks  al het overige nieuws tijdens het toernooi gepubliceerd. Volg ons ook op Facebook/Twitter (klaverbladtoernooi)

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *