Badhoevedorp nodigt uit voor Bruisende Braderie

Aanstaande zaterdag 11 juni
Anja Maas

Badhoevedorp. Badhoevedorp is er weer klaar voor. Zaterdag 11 juni staat de jaarlijkse braderie op de kalender en zoals er het er nu uitziet zou het best eens een zomerse editie kunnen worden. De organisatie, B.O.B. Promotions, heeft zich samen met de deelnemende winkeliers volop ingezet om te zorgen dat de Jaarmarkt, zoals het evenement eigenlijk heet, weer recht heeft op het predicaat “bruisend”.

Braderie Badhoevedorp fotos (1)Variatie, creativiteit en volop info

Hoe het ook uitvalt, een ding staat vast: er zijn kramen genoeg. Bonnie Wiegel van B.O.B. Promotions: “De opzet is een braderie van Badhoevedorpers voor Badhoevedorpers. Nou, die is er beslist. Het traject is weer uitgezet langs de Pa Verkuyllaan, de Zeemanlaan, de Sloterweg en het Lorentzplein en het hele dorp laat zich zo’n beetje zien. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom.”
Net als vorige jaren biedt de Badhoevedorpse braderie een combinatie van creativiteit en informatie, met uiteraard de nodige lokale info. Daarbij zal ongetwijfeld ruimte zijn voor de laatste stand van zaken van de omlegging van de A9. Want de nieuwe weg laat zich steeds duidelijker zien. Op een deel kon er afgelopen weekend al gefietst en geskateboard worden, dus dan zal het autoverkeer niet meer zo lang op zich laten wachten.
Vanzelfsprekend zijn er aanstaande zaterdag de nodige demonstraties over van alles en nog wat. Ze kunnen variëren van Outdoor Cooking (voor de deur van Slagerij Rob) tot allerlei sportieve uitingen, want in en om Badhoevedorp staat sport hoog aangeschreven. En wat is de braderie zonder de aanwezigheid van Dansschool Ponne? Lekker bewegen, op allerlei manieren, dat lukt bijvoorbeeld heel erg prima met Streetdance en Breakdance. En daar weten ze bij Dansschool Ponne alles van. Ze zijn een vaste braderie-topper en dat laten ze natuurlijk weer zien. De scouting komt zich ook dit jaar presenteren en op de hoek van de Zeemanlaan verrijst er opnieuw een heel scoutingdorp. En natuurlijk is er volop muziek, voor elk wat wils. Kinderen? Voor hen zijn er Bungee Gym, een kop van Jut, een zweefmolen en luchtkussens. Kortom, Badhoevedorp nodigt op 11 juni uit voor een niet te missen evenement. Mis het niet, aanstaande zaterdag!”

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *