60 jaar Kinderboekenweek!

Veel activiteiten bij Boekhandel Jaspers

60 jaar geleden ging de eerste Kinderboekenweek van start, dus de Kinderboekenweek is jarig! Generaties zijn inmiddels groot geworden met de leukste week van het jaar in de boekhandel. Het thema is dit jaar dan ook Feest! En feest wordt het bij Boekhandel Jaspers. Ieder jaar wordt de boekhandel in Badhoevedorp tijdens de Kinderboekenweek feestelijk aangekleed, maar dit jaar gaat het helemaal over de top. Slingers, ballonnen, vlaggen en confetti zullen voor niemand te missen zijn van 1 tot en met 11 oktober.
Ook feestelijk zijn alle leuke aanbiedingen en themaboeken tijdens de Kinderboekenweek. Een heel leuk themaboek voor de jongste kinderen is bijvoorbeeld Boer Boris wil geen feest! van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Daarnaast zijn er leuke aanbiedingen, zoals Feestbeesten in de klas van Vivian den Hollander en Dagmar Stam (€ 5,-), Kolletje en het grote pannenkoekenfeest van Pieter Feller (€ 4,95), Hieperdefien Hoera van Harmen van Straaten (€ 7,50) en Hieperdepiep van Carry Slee (€ 7,50). Maar ook voor grote kinderen zijn er veel leuke nieuwe boeken. Er is een nieuw deel in de Boomhut-reeks, een nieuwe Dummie de mummie, een nieuwe Dolfje Weerwolfje en een nieuw deel van Dagboek van een muts.
Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Boekhandel Jaspers ook twee leuke gratis activiteiten. Op zaterdag 4 oktober is het natuurlijk dierendag. Voor die gelegenheid is de populairste muis uit boekenland, Geronimo Stilton uitgenodigd. Van 15:00 tot 17:00 uur kunnen kinderen met hem op de foto of zijn boeken laten signeren. Er zijn ook diverse leuke aanbiedingen met Stilton boeken. Voor kinderen van 4 tot ongeveer 8 jaar komt schrijfster Marieke Smithuis op woensdagmiddag 8 oktober om 14:00 uur voorlezen. Het boek Lotte en Roos, de meisjes tegen de jongens is heel erg geschikt als voorleesboek. Een grote aanrader, zeker ook omdat het boek prachtig geïllustreerd is door Annet Schaap. Tijdens de kinderboekenweek ontvang je bij aankoop van ten minste € 10,- aan kinderboeken bovendien het kinderboekenweekgeschenk Zestig spiegels van Harm de Jonge cadeau!

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *