3.000 ste inschrijving bij groothandelscentrum DUOplant

Natuurlijk kan een bedrijf niet zonder zijn vaste klanten en daarom bedankt Duoplant ook graag de klant die hen in de afgelopen vier maanden het meest heeft bezocht. Zo ziet u hierboven mevrouw  Overmars uit Wilnis!

Duoplant

Duoplant

Mevrouw Overmars komt iedere week namens Huis-Dieren Verzorging De Ronde Venen bloemen en planten kopen. Mevrouw Overmars en Mevrouw Retera ontvingen i.v.m. deze speciale gelegenheid een prachtig Duoplant-boeket en een waardebon t.w.v. € 25,=! U kunt bij Duoplant op de hoofdvestiging aan de Legmeerdijk alleen nog terecht met een Duoplant-Klantenpas die gekoppeld is aan een kamer van Koophandel nummer.

Duoplant

Duoplant

Sinds maart 2013 is de vestiging van Duoplant aan de Legmeerdijk vernieuwd tot een modern groothandelscentrum en onderscheid zich hiermee van de winkels d.m.v. een uitgebreider assortiment en het verlenen van 10% groothandelskorting op alle producten, behalve de boeketten. Afgelopen week heeft Duoplant de 3.000 ste Kamer van Koophandel inschrijving mogen ontvangen van mevrouw Retera (hieronder op de foto) uit Uithoorn. Zij koopt in voor Ton Retera Consultancy. Voor Duoplant zijn alle veranderingen boven verwachting ontwikkeld en zijn daar dan ook trots op! Daardoor zetten zij graag hun klant met de 3.000 ste inschrijving in het zonnetje!

Door de vernieuwing zijn er ook vele bloemenwinkels en stallen die hun inkoop bij Duoplant neerleggen, zo ook de  grootste klant “Joyce Bloemdecoratie” uit Houten. Iedere dag komen zij  weer verse producten ophalen voor in de bloemenwinkel, ook mede dankzij deze grote klanten kan Duoplant iedere dag nog groter inkopen en blijft onze kwaliteit optimaal door de grote en snelle afzet. Wilt u ook kunnen kopen op de Legmeerdijk, kijk dan ook eens op de website voor meer informatie: www.duoplant.nl

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *