De Chocolade Apotheek

Taarten, lunch & desserts in Salon De Chocolade Apotheek In Badhoevedorp

Een huisarts weet van veel dingen een beetje. Een specialist weet van een beetje, heel veel. Ik ben een super-genie: ik weet van niks, ik weet alleen wat lekker is. !

 Diny

Chocolade apotheek tn_49 tn_52Twee en half jaar geleden opende Dave & Diny Verhoef voor het eerste de deuren van de Chocolade Apotheek in Badhoevedorp. En met een suc6 die zijn weerga niet kent.

Iedereen in Badhoevedorp en Omgeving weet de Chocolade Apotheek te vinden, overal vandaan komen haar klanten voor de lekkere Chocolade en Cadeautjes. En nu gaat er 12 April weer een wens in vervulling, die gaat heten. Salon de Chocolade Apotheek. De naast gelegen Lingerie zaak, is omgetoverd in een gezellige lunchroom. En wat ze daar gaan serveren, blijft tot 12 April een verrassing.

Wat we wel kunnen verklappen, het wordt een echte verwennerij van lunchgerechten, Koffie & Thee Complé, High Thee, tot een gezellige proeverij voor bij de borrel.

Nieuw in de Chocolade Apotheek is het gebak, de taarten, klein gebak, petitfourtjes en toetjes buffet, geserveerd in de Salon, maar ook mee te nemen voor thuis. Heeft U een feestje ? Bestellingen gedaan voor 13.00 uur kunt u de volgende dag, vers afhalen.

Een leuke tip ! Voor Moederdag speciale wensen op taarten of gebak, vanaf nu is het mogelijk.

Na het eten zin in een heerlijk dessert/ toetje, ook hiervoor gaat u naar de Chocolade Apotheek. Een uniek concept in de Haarlemmermeer !!

De afgelopen, koude winter heeft er voor gezorgd, dat er hard aan de recepten, van het Ambachtelijk Italiaanse ijs is gewerkt. Dit is ook vanaf vrijdag weer te verkrijgen. In de Salon zijn nu ook  IJs Coups te verkrijgen. Voor de kinderen natuurlijk met één leuke verrassing. En in deze Crisis tijd, Een bolletje op een horentje blijft gewoon één euro. Nieuw is zelfs de ijsstrippenkaart !.

Ook het Italiaanse Ambachtelijke ijs, is er vanaf vrijdag weer.

Men noemt de Chocolade Apotheek in de volksmond al de lekkerste winkel van Badhoevedorp.

Maar na 12 April, wordt dat vast de allerlekkerste winkel van Badhoevedorp.

Laat U Vrijdag 12 April verrassen, om 15.30 wordt de lunchroom officieel geopend, door wie ?

Ook dat blijft een verrassing. !. Zorg dat U op het Lorentzplein bent !.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *