“Charlene Mode” opent deuren in Badhoevedorp

Het is alweer z’on 35 jaar geleden dat Charlene Damesmode zich succevol vestigde in het Winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Na vele jaren waarin het bedrijf een zeer grote klantenkring opbouwde, kreeg ook zij te maken met een enorme stijging van de huisvestingskosten. Daarom besloot Charlene mode om in Amstelveen te stoppen en een nieuwe vestiging te zoeken. Uiteindelijk is de nieuwe lokatie Badhoevedorp geworden. Vele klanten zullen dan ook gaarne terugkeren naar Charlene en zien dat het assortiment nog groter en uitgebreider is geworden, omdat de nieuwe lokatie zelfs 3x zo groot is als de voormalige vestiging. De kollektie damesmode zoals deze ook wordt verkocht in de betere Damesmodewinkels, zal ook nu weer bij Charlene worden aangeboden tegen prijzen welke ver en ver beneden het normale niveau liggen . Elke week is er nieuwe en up to date aanvoer.

Het zeer uitgebreide assortiment bestaat uit: Blazers,Pantalons, Blouses, Rokken, Jasjes, Jacks, T shirts, Vesten, Pullovers, waaronder vele bekende topmerken.

Charlene is gevestigd aan de Sloterweg 2, hoek Ringvaart telefoon 020 4493377 . Er is ruime gratis parkeermogelijkheid. Kortom; een gezellige aanwinst voor Badhoevedorp, een kijkje (wat beslist een koopje wordt) is zeker de moeite waard.

Voor elke klant ligt er deze week een leuk kadootje klaar

Geplaatst in Geen categorie, Mode & accessoires en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *