Autobedrijf René Singer helpt u veilig de winter door

Sneeuw, gladheid, regen

Lijnden. Of we dit jaar wel de Elfstedentocht halen? Wie weet hoe de  komende winter gaat uitpakken, mag het zeggen. Vast staat, dat we er niet doorheen komen zonder nattigheid, gladde wegen, en een fikse sneeuwbui. En dat betekent dat extra aandacht voor de veiligheid van je auto. René Singer en zijn team staan in Lijnden graag klaar.

Anja Maas 

“Winterbanden? Als ons die vraag gesteld wordt, zeggen we volmondig ‘’ja”. Van begin oktober tot begin maart rijd je daarmee nu eenmaal veiliger”, weet Ellis Singer, bij autobedrijf Singer belast met de organisatie en de pr. “Vaststaat, dat die banden al bij 7 graden Celsius meer veiligheid bieden. Die temperatuur halen we deze winter beslist. En vaak.” Ze voegt er aan toe, dat liefhebbers van wintersport er helemaal goed aan doen om winterbanden te laten monteren. “In Nederland mag je nog kiezen, in landen als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn ze verplicht. Dus heb je al gauw een flink probleem als je ze niet onder je auto hebt zitten.”

 Gratis opslag

Wie de keuze voor winterbanden gemaakt heeft, kan bij autobedrijf Singer vanzelfsprekend kiezen uit verschillende merken. “Automerk en snelheid spelen daarbij een rol. Kom dus altijd eerst even bij ons om advies, dan overleggen we wat de beste opties zijn. En daarom zeggen we ook: wacht niet te lang. Want soms moet zo’n winterband besteld worden. Het is beslist meer dan “o, zomaar even omwisselen en weer weg wezen.” Winterbanden laten monteren is maatwerk. En vakwerk. Overigens, montage is  bij ons altijd inclusief balanceren en onze opslagservice. Dat laatste – het opslaan- is bij ons gratis. Een extraatje naar onze klanten toe, want lang niet alle autobedrijven doen zoiets zonder kosten.”

Het Singerteam zet in op veiligheid en dat betekent ook aandacht voor andere zaken dan winterbanden. “We zijn allround, dus dat houdt in dat we er ook zijn voor schadeherstel en goed onderhoud. Een APK-keuring? Wie zijn auto bij ons brengt voor een grote onderhoudsbeurt krijgt die gratis. Alleen onderdelen die dan moeten worden vervangen brengen we in rekening. Dus wie veilig wil rijden en ook lief wil zijn voor zijn portemonnee, doet er goed aan bij ons langs te komen.”

Autobedrijf René Singer, Melbournestraaat 18, 1175 RM Lijnden. Tel. 020-4490990

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *